Peet de Vries

Systemisch opsteller in de natuur

My Life is my Message

Alles wat ik heb tot nu toe in mijn leven heb meegemaakt heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Ik heb al vele uitdagingen gehad vanaf jongs af aan. Liefde is ons aangeboren en angst is ons aangeleerd. Een groot deel van mijn leven stond vaak in het teken van (doods)angst en schijnveiligheden, terugkijkend leefde ik vaak het leven van een ander, was ik goed in “pleasen” en mee te bewegen met de ander. Vaak in gevecht met de realiteit, over eigen grenzen heen, bleef te lang hangen in situaties waar ik helemaal niet gelukkig van werd. Weinig vertrouwen in een ander dan mezelf en vooral sterk blijven, doorgaan, never give up because the strongest will survive en ooit zal het allemaal vast anders worden. Ik was voornamelijk aan het overleven.

Ik zocht mijn geluk vooral in materialistische dingen wat natuurlijk nooit de honger stilde. De honger naar “liefde” die ik zocht in de bevestiging van de ander of in spullen, een goed betaalde baan,  mooi huis, alles erop en eraan en toch het was vullen van een leegte in mij die oneindig was. 

Niets was goed genoeg, ik was niet goed genoeg,…na een ingrijpend life event wat mijn hele leven op zijn kop zette, was dat tevens de eye opener voor mij,..daar zat de sleutel want in werkelijkheid besefte ik dat toen pas echt dat ik de liefde niet voor mezelf voelde. Iemand anders leven had geleid, mezelf voorbij was gelopen, kwijt was geraakt.    

Wie ben ik van nature werkelijk , vanuit essentie en wat was ik uiteindelijk geworden?  Inmiddels heb ik mezelf mogen ontdoen van alle lagen die niet van mij waren en zijn in essentie, niet helpend en liefdevol waren naar mezelf en de ander. 

Liefde is ons aangeboren en angst is ons aangeleerd

find your inner treasure

The Art of Being

Mijn pure zelf teruggevonden, na waardevolle journey’s de afgelopen jaren van persoonlijke ont-wikkeling, healing-trainingen, diverse coach-opleidingen en nature-quests. Zonder wrijving geen glans. Het is het grootste geschenk wat ik mezelf heb kunnen geven, om helemaal mezelf te mogen en kunnen zijn (Art of Being ) en van te houden zowel de donkere als de lichte kanten. ‘ik ben dankbaar en gelukkig nu ik vanuit zelfliefde, zelfvertrouwen, self-empowerment en overgave in verbinding sta met mijzelf, mijn verlangens. En nu ik mijn grenzen voel en aangeef vanuit een open hart.

Finding your Wild, zal alles vanzelf doen stromen. Van wilskracht naar daadkracht. Van overleven naar een moeiteloos leven. 

Soms zitten we zo ingewikkeld dat we niet meer voelen wat werkelijk van ons is of dat wij dit onbewust eigen hebben gemaakt vanuit wat we hebben gezien van onze ouders, omgeving of aan lifetime-events meegemaakt hebben.     De rode draad is terug naar (zelf)liefde, authenticiteit en vanuit essentie te (mogen) zijn en een bijdrage kunnen leveren vanuit wie wij allen in onze uniekheid van nature zijn.  In harmonie zijn met jezelf en je omgeving, relaties .

Ik help mensen heel graag weer te voelen en te ervaren wie ze werkelijk zijn, om zo vanuit hun essentie te leven. Weer regie te nemen over hun eigen leven en vanuit zelfliefde en elk moment bewust opnieuw te kunnen kiezen voor eigen geluk, talenten, dromen, om vrij en moeiteloos te leven. Mensen tijdens deze levensreis te mogen begeleiden naar een vrijer en gelukkiger “zijn” vervuld mijn hart. 

Meer info over mijn achtergrond. Officieel ben ik van beroep Creatief therapeut beeldend en maak nog zeker gebruik van creatieve expressie in mijn coachingsessies. Verder heb ik een diversiteit aan coach- opleidingen (NLP, Effortlesscoaching, Loopbaancoaching, The Work, Positive coaching, Transformatiecoaching) en healing-trainingen (o.a.breath-release, EFT, Intuitieve massage, mindfullnes, Familieopstellingen),  gedaan als het gaat over coaching en methoden. Mijn gereedschapkist zit vol met uiteenlopende krachtige tools die ik op passende eigenwijze inzet. Verder ben ik voor het 3e jaar teamcoach bij 365 dagen Succesvol, loopbaancoach bij het LOC ,vrijwilliger bij Challenge Day en al 17 jaar vertrouwenspersoon. Wil je meer info weten dan kan je deze vinden op Linkedin.