the only way out is in

I'mpossible

Ik help mensen heel graag weer te voelen en te ervaren wie ze werkelijk zijn, om zo vanuit hun essentie te leven. Weer regie te nemen over hun eigen leven en vanuit zelfliefde elk moment bewust opnieuw te kunnen kiezen voor eigen geluk en moeiteloos te leven. Mensen tijdens deze levensreis te mogen begeleiden naar een vrij en gelukkiger “zijn” vervult mijn hart.

1 of meerdaagse journey

The Art of Being Journey

Rituelen, Ceremonie, Meditatie, Creative Expression vormen de ingredienten van deze reis. Follow your own Sun, listen to your heart,.. the Art of Being, get connected to your source.  

Deze journey kan zowel zowel individueel als in groepsverband worden afgenomen. 

ontmoeting

Vrouwencirkels

Een vrouwencirkel is de ideale plek om aspecten van jezelf als vrouw te verkennen, herkennen of te erkennen. Delen in jezelf die aandacht willen, die je uit wilt diepen of in balans wilt brengen. Iedere vrouw neemt haar eigen unieke kwaliteiten, wijsheid, ervaringen en passies mee.
De cirkel is een plek waar vrouwen kunnen delen, uitwisselen, leren en groeien. Een plek waar je gewoon vrouw kan zijn en al je rollen even helemaal los mag laten. Een plek om je krachten en kwetsbaarheden te laten zien en te ervaren dat je volledig mag zijn wie je bent op dat moment.

traject

Find Your Wild Journey

Een tocht die voortkomt uit het verlangen naar verandering en die zich overal en op diverse gebieden kan voltrekken. 

Deze innerlijke Find Your Wild journey bestaan uit totaal 9 wandelingen met ieder een eigen thema als vertrekpunt. 

Dit traject kan zowel individueel als in groepsverband worden afgenomen op een groene locatie in Nederland. Ook vindt dit traject jaarlijks in het buitenland plaats in groepsverband. Een combinatie van persoonlijke ontwikkeling, life changing transformaties,  een gevoel van vakantie en nieuwe ontmoetingen. Een reis waar “Finding Your Wild”  en touch of nature centraal staat. 

traject of (online) sessie

Coaching

Wil je een coachingtraject of losse (online) sessie? Neem dan contact op.

Leven vanuit je natuurlijke zijn

wat je zult ervaren

Natuur

Door in de natuur te zijn kun je je verbinden met wie jij werkelijk bent. Het feit dat de natuur geen eisen aan je stelt werkt rustgevend. De natuur is onze oorsprong. 

Voelen

Geluk kan je alleen bereiken door werkelijk te (door)voelen en bewust te ervaren. Je leert om van binnen naar buiten te leven. Ontdekken wie je werkelijk bent. 

Ontspanning

Je leert om in het moment te leven. Daar waar geluk, liefde en “peace at mind en heart’ al zijn. Het is een natuurlijke weg. Iedereen kan het. 

Samen

De grootste transformaties worden ondersteund door de liefde, begeleiding en wijsheid van en met bijzondere mensen. Het vergt moed, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Aandacht

We werken in een setting waarin veiligheid, vertrouwen, respect en oprechte aandacht essentieel zijn. Met oefeningen en rituelen ontstaat er de ruimte om op eigenwijze te ontdekken. Ervaar hoe het is om vanuit je hart te leven.

Transformatie

Ware motivatie en persoonlijke groei komen van binnenuit.  Laat de echte verandering beginnen. Je zult versteld staan van het resultaat.

Events

Geen evenementen gevonden!

Ervaringen

Peet heeft mij geholpen om helderheid in mezelf te ervaren. Door het opstellen van stukken die geraakt waren kon ik duidelijk voelen wat van mij was en van een ander was, oude stukken en nieuwe stukken waren. Door vanuit die beleving het duidelijk kunnen (door) voelen ontstond er helderheid en innerlijke rust. Ik ging minder over mezelf oordelen en Zachtheid, liefde en mildheid kon ik voelen voor mij en mijn proces. Peet gaf mij de mogelijkheid en de ruimte . Door haar directe vragen kon ik uit mijn eigen verhaal blijven en kwam er een puur antwoord uit mij. Ze raakt mij door haar haar liefdevolle, krachtige en duidelijke manier van coachen. Aan het eind gaf ze mij een steen waarop stond " Ik zie mezelf" . Tot de dag van vandaag is dat mijn anker geworden, voor het werkelijk mogen voelen en in mijn kracht te staan. Peet is puur Liefde en dit geeft ze door in heel haar zijn en coaching.
Britta May
losse wandelcoaching sessie
Ik heb Peet als een zeer empatisch en kundig coach en mens ervaren. Zij stelt de juiste vragen waardoor ik in staat was anders naar mijn situatie en verleden te kunnen kijken. Haar interventies doet ze met zachtheid en compassie waardoor voor mij de rauwe realiteit dragelijker, helder en begrijpelijker werd. Verder heeft Peet oog voor details en haar kracht, in mijn ogen althans, is haar humor en goed kunnen luisteren naar de diepere laag onder het verhaal. Wat er niet wordt verteld maar wel om aandacht vraagt, het licht op mag schijnen. Peet is een topvrouw en als coach doortastend met veel empathie en humor.
47883957-49A8-447F-9B7C-FAE8CB4CC20D
Henk Huisman
Traject Coaching
The Centre of Being. Een prachtige naam , passend bij de prachtige vrouw die dit uitdraagt. Peet is een heerlijk mens, die zelf "the Centre of Being" ademt in al haar zijn. Puur, oprecht en liefdevol. Een blij ei, met veel diepgang. Ze weet mensen op zoveel manieren te raken, een spiegel voor te houden, even naast je te staan, met je mee te lopen of gewoon net die 'schop' onder je kont te geven , als je hem nodig hebt. Een aanrader voor iedereen die even (aan) geraakt wil worden, weer wil voelen en ervaren hoe het is, om vanuit je ware ik te leven, ...en vervolgens nooit meer terug te willen naar iets anders! Voor iedereen die opzoek is naar prachtige diepgang. Om je bewust te worden dat loutere momenten in de 'afrond' meer intimiteit met zich meebrengen dan jaren op de oppervlakte
Erinn Lansink
Ik heb een bijzondere reis met jou mogen beleven. Een reis die door verschillende lagen van emoties en gevoelens ging om tot een punt van rust te komen. Ik ben lang heel boos geweest op van alles in mijn leven en rationeel kon ik dit best een plek geven maar emotioneel zeker niet. Door deze reis met Peet te maken kwamen er weer nieuwe en andere gevoelens boven die me dichter bij mezelf brachten. De boosheid werd milder en ik kwam op een plek waar rust heerste. Van die rust uit doorvoelde we mijn emoties en vonden er personen bij die ik zo een plek kon geven. Een heel bijzondere middag met Peet waarbij zij mij een warm en veilig gevoel gaf en me weer een stapje verder heeft gebracht op mijn reis. Dank je wel Peet voor deze mooie sessie. Groetjes Richard Snikkers
Richard Snikkers

Peet de Vries

My Life is my Message

Alles wat ik heb tot nu toe in mijn leven heb meegemaakt heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Ik heb al vele uitdagingen gehad vanaf jongs af aan. Liefde is ons aangeboren en angst is ons aangeleerd. Als ik terugkijk stond een groot deel van mijn leven in het teken van (doods)angst en schijnveiligheden. Ik leefde doorgaans het leven van een ander waarin eigen verlangens en wensen ondergeschikt werden, pleasen en conflictvermijding was ik heel goed in. Vaak was ik in gevecht met de realiteit en ervaarde hierdoor veel fysieke als mentale stress . Ik had veel fysieke klachten werd soms overvallen door paniekaanvallen en gevoelens van frustraties en onvrede. In anderen had ik weinig vertrouwen. Mijn motto was destijds, laat mij het maar alleen doen dan komt het wel goed, vooral blijven, doorgaan, never give up because the strongest will survive. Op wilskracht continue alle ballen hoog willen houden is roofbouw en doodvermoeiend op langere termijn. Het is overleven in plaats van moeiteloos leven.